

TIMETABLE

SATURDAY 28 AUGUST 2021

Gates Open 08.00

Gates Open 08.00

17.20 - 18.00	Future Classics & Swinging Sixties (Group 2)	Race 2	40 mins
16.25 - 17.05	Classic K & Swinging Sixties (Group 1)	Race 1	40 mins
15.20 - 16.10	Fanatec GT World Challenge powered by AWS	Qualifying (20'/10'/20')	50 mins
14.35 - 15.05	Magnificent Sevens	Qualifying	30 mins
13.50 - 14.20	Slick Series, New Millenium & Open Series	Qualifying	30 mins
13.10 - 13.45	Lunch Break		35 mins
12.10 - 13.10	Fanatec GT World Challenge powered by AWS	Pre-Qualifying	60 mins
11.30 - 12.00	Turbo Tin Tops & Modern Classic	Qualifying	30 mins
10.50 - 11.20	Future Classics & Swinging Sixties (Group 2)	Qualifying	30 mins
10.10 - 10.40	Classic K & Swinging Sixties (Group 1)	Qualifying	30 mins
09.00 - 10.00	Fanatec GT World Challenge powered by AWS	Free Practice	60 mins

SUNDAY 29 AUGUST 2021

10.00 - 10.20 Special Saloons & Modsports Qualifying 45 mins 11.05 - 12.05 Fanatec GT World Challenge powered by AWS (R1) Race 3 60 mins 12.25 - 13.05 Slick Series, New Millenium & Open Series Race 4 40 mins 13.20 - 13.40 Special Saloons & Modsports (R1) Race 5 20 mins 13.45 - 14.15 Super/Hyper Car Parade/Demo Parade/Demo 30 mins 14.20 - 15.00 **Turbo Tin Tops & Modern Classic** Race 6 40 mins 15.45 - 16.45 Fanatec GT World Challenge powered by AWS (R2) Race 7 60 mins 17.05 - 17.45 **Magnificent Sevens** Race 8 40 mins 18.00 - 18.20 **Special Saloons & Modsports (R2)** Race 9 20 mins

* Please note that all content and timings are provisopnal and subject to change



www.brandshatch.co.uk